пари

Трябваха ми пари до заплата, какво направих аз…

Защо ми се наложи да взема кредит до заплата?

Казвам се Владимир Атанасов от гр. Перник. На 32 години съм и работя като машинен оператор в една местна фирма от 3 години. Заплатата ми е добра, предвид стандарта за България. От три години съм женен и със съпругата ми в момента очакваме първото си дете. И двамата се вълнуваме страшно много за голямото събитие, което е след по-малко от два месеца. След сватбата си купихме жилище в града и като всяко младо семейство подпомогнахме покупката с голям жилищен кредит, който изплащаме в момента. Когато разбрахме, че очакваме дете решихме за стаята, която трябва да е детска, че има нужда от ремонт. А след този ремонт и от детско обзавеждане. След кратък разбор на семейния бюджет установихме че имаме нужда от пари на заем. Запитахме се от къде бихме могли да се снабдим с бърз кредит и то без да се налага да чакаме седмици?

След няколко дни размисъл по темата, реших да проуча по-детайлно фирмите, които предлагат бързи заеми. В мини проучването, което направих, ме интересуваше основно: каква е максималната сума, която мога да получа и за какъв период; имам ли нужда от поръчител; как се извършва легитимирането и за колко време идва одобрението. Естествено получих информацията, която ме интересува от интернет. Изненадах се, че дори мога да получа самият бърз кредит, и то без лихва. Всички документи се попълват в интернет платформа, удостоверява се самоличността чрез посочване на данните от документа за самоличност.

Все пак реших, че по-удобно и сигурно за мен ще е да отида в офис на Фирмата и да получа заема, от който имах нужда. Оказа се, че има офис много близо до работа и ми беше супер удобно да го посетя. Там на място бях посрещнат от много приветлив консултант. Разказах му, че имам нужда от около 600 лв., за да посрещна подобаващо детето, което очаквам. Обясних, също, че ще ми е много трудно да намеря поръчител, ако се наложи. Той ме успокои, че такъв не ми е нужен, единственото, от което се нуждая е личен документ и около 30 мин. време. Заедно попълнихме нужните документи, като той много вещо ми разясни всичко написано, за да съм спокоен и сигурен в това, което подписвам. След това се наложи да изчакам точно 20 мин., след което си тръгнах с желаната сума.

Когато се прибрах вечерта у дома с много голямо желание разказах на съпругата ми, че съм осигурил парите. Дори си пуснах една седмица отпуск, за да можем утре да излезем по магазините и да изберем всичко заедно. А след това аз лично ще боядисам и наредя всички мебели в новата стая.

Ето и линк към сайта, от който кандидатствах за безлихвен онлайн кредит